Stor korrektion på aktier

Stor korrektion på aktier

26. februar 2020 0 Af Jørgen Henrik Nielsen

I de sidste dage har mange banker, analytikere og formueforvalte være ud og mane til besindighed, undlade at gå i panik og få os alm. investore til at slå kold vand i blodet osv. Det er set før og normalt ved man, at man så skal gøre det modsatte. Når de siger sådan gælder det i reglen om at få solgt.

Vi ser i disse dage nogle af de største fald på aktiemarkedet og mange ville ønske de havde set det komme. Hele årets stigning er tabt på få dage.

Selv gik jeg 90 % kontant for lidt over en uge siden, men havde ikke mod nok til at shorte. 🙁

For mig er det nu tid til blot at vente. For selvfølgelig kommer der opture igen, men det kan være det først er sidst på året.

Negativ rente er dog et nyt problem, som man må forholde sig til i sådanne situationer. Selv Saxo som jo ikke er en bank i gængs forstand vælger at indføre negativ rente. 🙁
Kan bliver nødvendigt at have sine penge hos flere banker og børshandelsplatforme.

Når bankerne indfører negativ rente på pensioner har de fundet en ny guldkalv, da man ikke kan hive pengene ud og på den måde er tvunget til at investere, hvis man vil undgå de negative renter. Her bliver vi som med bidragssatserne sat i en situation, hvor de bare kan malke os.

Status d.d. er + 13 % på en konto og plus 10 % på en ren dansk konto.