Positiv stemning

Positiv stemning

Vi har de seneste dage set en positiv stemning på aktiemarkedet, hvor den ene hjælpepakke efter den anden får aktiehandlen til igen at gå i køb.

Det store spørgsmål for mig er hvor længe den positive stemning vil vare. De faktuelle forhold syntes jeg dog ikke er til at købe aktier nu med mindre man er daytrader.

Virksomhederne vil lide under denne krise, og der vil være meget, der skal samles op når smitten er over. Vi er faldet meget oven på rekord niveauerne, som mange også nævnte var urealistiske.

Vi går en meget lang periode igennem med masser af usikkerheder, og kan vente mange negative udmeldinger fra virksomhederne i 2020, som måske vil fortsætte ind i 2021.

Jeg gik over 90 % kontakt for ca. 3 uger siden og det har jeg fastholdt. De få aktier jeg holdt var udbytteaktier, som er faldet drastisk og der er nu udsigt til at udbytte måske slet ikke kommer. 🙁

Jeg holder mig ude af aktier en rum tid endnu og venter fald igen i den nærmeste tid. Hvor bunden vil være kan være svært at spå om, men jeg tror ikke vi har set den endnu.

Jeg bruger SaxoGo til at handle.