Pilot for en dag.

Pilot for en dag.

Den 2. juni var jeg på en rundflyvning i Nordsjælland i en Piper (OYBLB), som bortset fra en anden motor og lidt anderledes instrumentering mindende om OYBNL (min tidligere maskine).
Det var Magnus Brondbjerg min tidligere elev fra Brock, som havde inviteret. Han huskede vi af og til drøftede flyvning, mens jeg havde ham i matematik.
Han tog sit certifikat før han fik sit kørekort og er efter sigende den yngste der har taget certifikatet i Danmark. Han er på vej til at blive instruktør i Roskildeflyveklub, så jeg var eleven her.
Trods 12 år fravær og lidt glemsler på det praktiske omkring tjeklister osv, så gik både start, cruise og landing ganske fint. Det forekom hurtigt meget naturligt, og blev en fed oplevelse, hvor Hundested, Hald Strand og Kronborg blev rundet. Flot udsigt.