Fototur til Sydhavnen

Fototur til Sydhavnen

Søndag den 7-4 2019 var der fototur til Sydhavnen arrangeret af Janek Mastek. 16 deltagere gav sig ud i området startende fra Kulturhuset Karens Minde. Min gruppe bevægede sig hurtig mod Lortenrenden (læs mere i Politiken) og Guldkysten, som ligner Sydhavnens svar på Christiania med skurvogne, selvbyggehuse og masser af skrammel. Alt sammen tæt på vandet og på det vandløb, som områdets navn må stamme fra.

Området er et af de få ukendte fristeder i København, men er også et truet område, som man kan tvivle på fortsat vil være at finde, når udbygningsplanerne for København kommer til dette naturskønne og unikke område. TV2 Lorry har omtalt området, og her er det den nærliggende fiskerihavn der er først i rækken.

Inden man når frem til Lorterende og Guldkysten passere man gennem et aktivitetsområde/naturområde (Børnenes Dyremark), hvor der er heste, får og lamaer. Området ligger inde mellem et kolonihave område (Musikbyen), som bla. er kendt fra, at Anisette fra Savage Rose bor her , og boede der sammen med sin mand Thomas Koppel.
Vejen, som løber langs områder, er også blevet opkaldt efter den afdøde musiker.
Fototur til Sydhavnen er arrangeret af Janek Mastek.
Alle billeder er taget med Nikon Z7.

Lorterenden – Sydhavnen Valby
Der er mange ting at finde for klunsere i området.
Operaen ?? 🙂
Værestedet – Hygge med musik.
Smuk kan det også være langs Lorterenden eller Guldkysten, som dette billede er taget fra.
Tilstødende kolonihave kvarter – Musikkerkvarteret
Selvom vi er ved Lorterenden, så er plads til fritidsaktiviteter
Havebordet belagt
Fandt ikke noget navneskilt

Til Blog